Det var längesen jag skrev och det beror på att vi har haft semester, men nu är den slut! Det ska bli ganska skönt att komma igång igen med rutiner och arbete. Det har varit en skön semester! Vi har inte varit på någon längre resa men vi har haft dagsutflykter nästan varje dag. I onsdags var vi i Glasriket och tittade. Det var intressant men tröttsamt. Jag fick ont i ryggen och fötterna svullnade av att sitta så mycket i bilen. Jag började då fundera på hur det skulle bli att börja jobba igen… jag hoppas att det går bra, kanske kan jag få ett ståbord så att fötterna inte svullnar så!
 border=Pyret mår toppen, tror jag i alla fall. Jag har inte riktigt känt ifall bebisen sparkar men jag känner i bland ett litet fladder men jag vet inte ifall det är Pyret som sparkar eller om det är gaser. Jag hoppas givetvis att det är Pyret =). Igår var vi exakt halvvägs, v21 (v20+0). Så nu är det mindre än 20 veckor kvar till jul! Jag mätte magen och den var 98 cm, se bilden till höger! Jag mätte även Ulfs mage: 100 cm, snacka om att vara skendräktig! Det får bli andra bullar nu när vi börjar arbeta igen! Om Ulf fortsätter så här så har han större magen än mig i december. Då blir det jobbigt för honom att bli av med den!
Nähä, nu ska jag läsa lite i min bok: “Madame Terror” innan jag somnar, klockan ringer imorgon kl 5. Förhoppningsvis orkar jag upp som planerat och går runt sjön.
Tjingeling och glöm inte att skriva en kommentar!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Besök hos BM

Idag på morgonen var vi hos barnmorskan. Allt var ok förutom att Pyrets hjärtslag var lite höga, låg…

Vackra män…

I fredags tog vi ett lastbilsflak, likt inbitna thailändskor. Vi for till Boh Phut, japp, rödvin och pizza……