… så det är svårt att jobba. Just nu kopierar jag filer då det antagligen är hårddisken som är trasig. Jag är rädd att sätta på Outlook för då startar bara datorn om sig. Samtidigt kör jag en virusscan för att utesluta att jag har virus. Jag väntar på att Nebo ska komma till jobbet så han kan hjälpa mig med datorn. Har gjort alla de där uppgifterna som går att göra utan dator! Oj, vad dagen går långsamt idag!

Det är skönt att komma igång att jobba igen. Jag gillar rutiner! Jag gillar ordning och reda i tillvaron. Igår tänkte jag på hur det kommer bli när jag är mammaledig. Hur jag ska göra för att kunna ha rutiner då. Jag antar att Pyret och jag löser det då MEN jag funderar mycket.

För ett tag sen så blev hela graviditeten så verklig, magen började växa ordentligt och ibland så slår det mig att jag ska få en liten bebis. Det är underbart och skrämmande på samma gång. Jag fantiserar mycket om hur “rosaluddigt” mitt liv kommer se ut tillsammans med Pyret. Det är så mycket känslor i mig. Ibland sitter jag och tittar på Ulf och då slår det mig att jag höll på att förlora honom. Konstigt att jag inte visste att det var han jag älskade, att det var honom jag väntade på, letade efter och drömde om. Vårt förhållande känns som det vore taget ur en film. Först så var det fel tid för honom, sedan var det fel tid för mig. Men tillslut var det rätt tid för oss båda.

Jag har dessutom blivit välkomnade med öppna armar in i Ulfs familj. Det känns så rätt och enkelt. Livet leker!

Jag tänkte ofta på de ord en klasskamrat på Högskolan sa till mig: “När du träffar den rätte, så går det fort. Jättefort!” Jag har litat på dessa ord och hängt fast vid orden som ett mantra. Oj, vad rätt hon hade!

Nu ska jag dricka lite kaffe!

Tada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

2 årsjubileum

Idag har jag 2-årsjubileum. Det är 2 år sedan jag slutade röka. Jag hade rökt i 15 år…

Vecka 30 (v29+3)

Detta händer med Pyret denna veckan: Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt…