Hej på er! Hur har påsken varit? Min/Vår har varit jättelugn. Vi har latat oss och gått långa promenader i skogen. Njutit av det fina vädret och det fula aprilvädret.

Bilden ovan är tagen efter löppasset i igår morse. Ser ni att ljuset tillbaka… Det var ju inte länge sedan vi vred fram klockan så att det blev mörkt på morgonpassen igen. Det var jobbigt MEN efter ca en vecka till tio dagar är nu ljustet tillbaka.

Soluppgång, 25 mars 2021

Förra veckan bestod av vab. Ja, Isac är 11 år och behöver egentligen inte passas upp. Men han har ett stort behov av närhet när han är sjuk så jag vabbade lite och jobbade lite.

Vi trodde att han hade Covid (det var många fall på skolan) och kände att hoppsan… han har sovit mellan oss i natt… så vi gjorde test på honom. Dels för att säkerställa så att man inte springer omkring och smittar andra och dels för att vi ville veta ifall vi själva skulle blir sjuka. Tack och lov, det var en förkylning. Men var jag upptäckte vara att innan vi fick svaret så gick jag omkring och kände mig halvsjuk. Ont i huvudet och det luktade förkylning i näsan… men så fort svaret kom och det var negativt så blev jag frisk. Lite som magsjukan ni vet… hör man att nån har magsjuka så började det köra i magen på mig… Konstigt va??

Han var pigg igen efter ett par dagar så under påsken var han frisk. Under vabdagarna och påsken kommer man ned i ett lugnare tempo. Jag har inte sminkat mig eller plattat håret. Det har varit så skönt. Jag har verkligen kunnat återhämta mig efter en ganska stressigt första kvartal. Men igår var det dags att åka till jobbet igen.

Idag är det också dags att åka till frisören… ska blir gött att bli av med slitna och gulnande toppar. Jag känner för något nytt… vilket jag alltid gör när jag ska gå till frisören… men sen ser jag likadan ut efteråt. Vi får väl se vad det blir av!

Jag måste bara rapportera lite om löpningen. Det går jättebra och på lördag har jag… om allt går vägen… sprungit 100 dagar. Har jag förresten berättat att jag ska spring Tjejmilen med min syrra? Å för sju veckor sedan började jag ett träningsprogram som ska få mig att springa milen under 60 min, vilket är mitt mål för tjejmilen. Träningsprogrammet går bra men jag är inte så snabb som RunKeeper vill… men jag tänker att jag har tid på mig att köra programmet en gång till och förbättra tiderna… Tjejmilen är i september!

Nähä, nu måste jag sluta… vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Tiden går så fort…

… att jag inte hinner med. Det har gått en hel vecka sedan jag skrev sist. Jag har…