Viktresultat v.34

Startvikt: 78,6 kg
Start BMI: 29,8

Nuvarande vikt: 69,3 kg
Nuvarande BMI: 26,2
Veckans resultat: -2,2 kg
Totalt: -9,3 kg
Kvar till delmål 2: 0,7 kg

Målvikt: 57 kg
Mål BMI: 21,6

Jättebra viktnedgång men jag är lite besviken då mina smygvägningar visade resultat på 68,8 kg igår. Ja ja, det är väl priset man fick betala för man inte åt ordentligt i fredags. Bara lära av sina misstag. Nästa vecka har jag säkert nåt delmål 2, det ska blir så kul att köpa ett par nya jeans till kräftskivan vi ska gå på lördag!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.