Startvikt: 78,6 kg
Start BMI: 29,8

Nuvarande vikt: 69,3 kg
Nuvarande BMI: 26,2
Veckans resultat: -2,2 kg
Totalt: -9,3 kg
Kvar till delmål 2: 0,7 kg

Målvikt: 57 kg
Mål BMI: 21,6

Jättebra viktnedgång men jag är lite besviken då mina smygvägningar visade resultat på 68,8 kg igår. Ja ja, det är väl priset man fick betala för man inte åt ordentligt i fredags. Bara lära av sina misstag. Nästa vecka har jag säkert nåt delmål 2, det ska blir så kul att köpa ett par nya jeans till kräftskivan vi ska gå på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Att komma iform

Egentligen borde det vara hur lätt som helst. Man utesluter vissa ohälsosamma saker ett tag och så går…

Blodomloppet 2010

Jag sprang hela vägen. Jag är stolt över mig själv för jag hade ett mål att spring på…