och hemmajobb.

Fredag och ikväll blir det tacos. Vi äter tacos varje vecka, blir det inte på fredagen så blir det på nån annan dag. Förra veckan var det torsdagen, Isacs födelsedag! De andra i familjen tycker att det inte går att vara utan… jag är är lite trött på det faktiskt. Men jag tar ett glas vin till så känns det bättre 😉

Igår när jag jobbade hemifrån så var det jag som lagade maten. Det var torskrygg med purjolökssås på min meny MEN jag var mer sugen på smält ost så jag gjorde en superenkel fiskgratäng med stekta haricot verts… eller harry kuvär som jag kallar dom.

Som sagt jobbade jag hemma igår. Det bästa med att jobba hemifrån är också det sämsta. Jag är ensam. *haha* tänker ni nog nu, hon är ju knäpp men jag ska förklara vad jag menar.

Ensam hemma, det är tyst och lungt (ända tills barnen kommer hem) och jag får massor gjort. Jag kan fundera på design och vara kreativ. Jag återhämtar mig på något sätt när jag inte är social.

Det är tur att jag inte måste jobba hemifrån varje dag. Då hade nog ovanstående fördel inte varit en fördel då jag känner att den sociala biten på jobbet är att föredra. Men det är bra att veta att om jobbet/livet känns jobbigt går det bra att ladda batterierna hemifrån.

Nu är det snart helg. Vad ska ni hitta på? Jag ska försöka att sticka färdigt ett par saker och så ska vi provköra en bil. Mer om det en annan gång.

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Svärmor 65 år

Igår firade vi att svärmor fyllde 65 år. Vi åt middag innan och jag var lagom mät när…