Hej på er!

Hur var helgen? Min var bra fast det blev inte som jag tänkt. Jag hade planerat en göra inget helg. Bara sitta framför brasan och sticka, lyssna på ljudbok och ta det jättelugnt. Kanske kolla på nån serie och dricka lite gott vin. Men det blev inte så…

Allt började med att en kompis hörde av sig på fredagskvällen och undrade om vi skulle ses… vi är ju ett gäng som åker mustang tillsammans och det var jättelänge sedan vi sågs. Men inget är ju som det ska just nu med Covid så hon föreslog att vi skulle träffas ut och grilla. Jag som är socialt svältfödd tackade ja innan jag ens hade pratat med Uffe *haha*, men har var också på. Alla de andra ville också träffas så vi blev ett litet gäng.

Utsikten från grillplatsen

Vi träffades kl 12 på Mössebergs Motionscentral där det var jättemycket folk. Alla åkte längdskidor. Det verkade supernice. Men där finns också grillplatser med vindskydd och där hade de paxat och tänt en grill.

Det blev korvgrillning och kaffe. Jag ville inte ha något kallt att dricka så det blev denna lite konstiga kombination.

Det var lite dåligt grillgaller så Uffe grillade med grilltången istället.

Det blev många skratt och mycket prat. Precis som jag älskar… rätt in på måbrakontot.

Barnen var hemma och åkte pulka så när vi kom hem så lagade jag lite lunch till dom innan vi gick på promenaden.

På kvällen åt vi Ädelostfylld lök med ugnsstekt kyckling. Har ingen foto på den då jag var så hungrig. Men vi avsluade kvällen med en kaffedrink. Kaffe och Dooleys till mig och Irish Coffee till Uffe.

Igår så städade vi bort resten av julen, det vill säga ljusstakar och julgardiner. Det blev så härligt med vårliga färger. Jag har ljusgröna gardiner och de släpper in ljuset så fint.

Berätta gärna vad du gjort i helgen!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg