Idag åkte vi på tur med Volvon, vi skulle testköra vägen till Brostorps Gård. Vi var där för fyra år sedan och då var det (som vi kommer ihåg det) grusväg. Vi har nämligen tänkt att köra dit med mustanggänget.

 class=

Brotorps Gård är ett supermysigt fikaställe där det även finns en liten gårdsbutik som säljer ostkaka, sylter, ostar och lite smycken. I dessa Covid-19 tider så möttes vi utanför entén av personalen som tog emot vår beställning. Ostkaka för alla utom Isac som hellre ville ha glass. Sedan fick vi leta upp ett bord och vi blev serverade hembakad ostkaka med körsbärssylt och grädde. Tyvärr ingen bild, jag slukade allt i ett nafs… Har jag nämnt att jag ÄLSKAR ostkaka =)

 class=
 class=

Det var skönt i skuggan och det kom en stadig stril av besökare… vi kikade runt lite i butiken också och köpte med oss ostkaka hem! Mums, det får vi äta någon dag är det är tråkigt väder, tror jag.

Efter Brostorp så åkte vi till Aneby, Stalpet. Stalpet är det högsta vattenfallet i södra Sverige med en fallhöjd på 20 meter.

 class=

Vädret var tryckande och huvudvärken kom krypande. Så det var skönt att sätta sig i en sval bil och åka hela vägen hem… men det kommer bli en jättefin Mustangrunda.

Det är för övrigt ett år sedan vi hämta den nya gröna mustangen i Halmstad idag!

Nu ska jag vila bort min huvudvärk!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Lördagsträning

Så vad det dags igen. Jag tränade =) Stolt över mig själv som gjorde det fast det var…

Fredagens aktiviteter

Efter frukosten gick vi en promenad. Vi stannade så Inez fick gunga, Inez älskar att gunga och skrattar…