Idag är min bröllopsdag! Det är 8 år sedan vi gifte oss, min Ulf och jag!

Det verkar finnas alternativ namn på 8-årig bröllopsdag. Gummibröllop låter väldigt oromantiskt medan Bronsbröllop är mycket trevligare!

 class=

Lördagen den 16 juni 2012 började med ösregn. Det regnade så mycket när Uffe skjutsade mig till frisören i Bankeryd att jag trodde det aldrig skulle sluta!

 class=
Pappiljotter?
 class=

Men när vi kom ut från frisören, Pia så hade det slutat regna!

Det blev en fantastisk dag och jag har så många fina foton. Vi hade en fotograf med oss under hela dagen och det slutade i en fotobok.

 class=
 class=
Fina skor, va?
 class=
En rolig bild, där det hoppas ifrån hopptornet.

Innan vigsel fotograferade vi bröllopsfoton vid hopptornet i Mullsjö. Det ligger precis nedanför hotellet där vi sedan firade bröllopsfesten.

Killarna i bakgrunden kom med som ett rolig inslag, de hoppade och skrattade så det ibland var lite svårt att koncentrera sig.

Vigseln skedde i Nykyrka här i Mullsjö. Egentligen hade jag velat gifta mig i Huskvarna kyrka, där pappa ligger begravd, för att kunna känna känslan av att han var med… men rent logistikmässigt fick jag inte ihop det… Jag ville också åka häst och vagn… tror pappa var med oss ändå 😉

Som ni ser i bilden överst… jag åkte häst och vagn! Det blev en liten runda, vi stannade och drack lite bubbel och samlade oss inför bröllopsfesten.

Som jag skrev tidigare så höll i festen på Mullsjö hotell. Uffes bror, Chrille var toastmaster. Han och hans tjej hade ordnat många roliga aktiviteter och stämningen var på topp!

Efter maten blev det dans i Storstugan. Bröllopsdansen var till Det vackraste med Cecilia Vennersten. Allt var helt magiskt och jag tänker på det som en av min bästa dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Svullet ben

För en tid sedan upptäckte jag att mitt högerben var tjockare än mitt vänsterben. Jag tänkte först att…