Idag är det dags, Vår Ruset. Det känns inte som om det är vår när det är 3 minus när man vaknar. Jag har bestämt mig för att springa i alla fall. Har inte ont i halsen idag. 🙂

Idag var det jobbigt att gå upp… och på tal om att vakna så höll jag på att missa att hoppa av tåget igår eftermiddag. Jag sov! Hann precis och alla i vagnen tittade 🙂 men men det bjuder jag på! Jag är verkligen trött!

Både igår och idag har det varit smärtfritt att lämna på förskolan. Inga tårar, det är så skönt. Inez klär nästa på sig alla kläderna själv oxå. Inga skrik eller tårar hemma heller. Livet är underbart!

Inez säger också “Barbapappa” fast det låter som “Barbpappa” Det är hennes första riktiga ord, hon säger ju inte hund, tåg eller bil med ord utan hur de låter. 🙂

Isac, han säger “Oj!” man hör från deras rum: “oj oj oj… Oj!” Stor kille nu, mammas prins.

Vad händer hos er idag?

Tjingeling

Published with Blogger-droid v1.6.8
1 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Solen över sjön

Den är så vacker på morgonen. Idag var det dimma oxå så det var lite trollskt. I eftermiddag…

Min kropp

Min kropp känns smalare och lättare än vad vågen visar! Hur är detta möjligt? Likaså känns kläderna större…

LCHF Ostkaka?

Jag hittade ett recept på falsk ostkaka som jag modifierade. Det blev jättegott. Jag hade kanel i som…