Å vad jag saknar att blogga men ändå inte… Jag funderar mycket på varför jag bloggade… för vem? Svaret är nog ändå för mig själv. Men ändå har jag svårt att ta upp bloggande igen. Vem skulle vilja läsa om mig? Tror att mitt självförtroende fått en lite törn.

En sak som jag velat skriva om ganska länge nu är saknaden efter en vän. Vännen försvann men så är det kanske… vänner kommer och går. Man har olika vänner för olika skeenden i livet. Denna vännen fanns länge i mitt liv och nu fattas hon mig…

Denna saknad har medfört funderingar… som vad gjorde jag för fel? Saknar hon mig? Varför var vi tvungna att gå åt var sitt håll? Kunde jag gjort något annorlunda? Jag tror inte det… om jag ska vara helt ärlig. Jag blev sårad och drog mig undan… skyddade mig själv mot fler situationer som kanske skulle såra mina känslor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Fredag igen

Hej på er… en vecka går fort! Förra helgen startade vi att rensa i tvättstugan. Vi ska äntligen…

God morgon

Första februari idag! Ja, tiden går ju som ni alla vet väldigt fort när man har roligt och…

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon. Inez vaknade halv åtta och efter en stund vaknade Isac. Han hade iofs ätit…

Måndag

Jag gillar måndagar. Dels för att det är början på något nytt, dels för att man inte vet…