Största nackdelen med mitt jobb som personlig assistent är att jag jobbar varannan helg. Det känns som om jag missa så mycket roligt, då fester och sånt alltid är på helgen. Det är ju ingen som träffas och umgås en vanlig måndag!

Största fördelen med mitt jobb som personlig assistent är att jag är ledig mycket på vardagarna och hinner då jobba med mitt företag. Om du inte vet så har jag en webbyrå här i Mullsjö, HaWebb. Gå in och kika, har precis gjort om sidan. Vad tycker du?

Nu sitter jag här iallafall, på jobbet och funderar på vad vi ska göra idag. Solen skiner och det verkar bli fint väder. Det får nog bli en tur med brukaren i bilen. Han har precis kommit upp och visst lite tvär idag. Får hoppas att det ändrar sig om en stund.

Vad gör ni idag?

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Visitkort

Har ni visitkort? Ni kan skaffa det här: Visitkort

God morgon

Nu är vi i  underbara Göteborg och vi har precis avslutat en superduper god frukost, här på Gothia…

Blandad kompott

Ibland är det svårt att hitta på en rubrik, så istället för att stirra på skärmen så börjar…