Alien cupcakes, tandhygienisten och förkylning

På morgonen hade jag tid hos tandhygienisten, ingen rolig historia. Jag har ganska mycket tandsten så det var ett rejält rensande. Så nu vet jag inte om jag är öm i munnen eller om jag har en begynnande förkylning. 

Men Inez har fått en förkylning med ont i halsen och huvudvärk. Men hon kämpar på och för att få henne att tänka på annat så har vi bakat idag. Det skulle blivit monster cupcakes men efter en miss på antalet ögon som 12 st monster behöver så blev det aliens istället.

Visst blev de fina, Isac har också dekorerat 6 st muffins.

Nu jobbar jag min sista kväll/natt och sedan har jag 8 dagar ledigt.Vi planerar för semestern men kan inte bestämma oss var vi vill åka.

Ha det nu så bra!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *