I flera dagar har jag inte registrerat vad jag ätit. Jag har gått på känsla och ja, det har slunkit ned fika/tårta och glass. Dessutom har jag inte tränat, mycket på jobbet och stök inför midsommar. Men jag har ändå försökt att begränsa mig.

Om jag tittar på mig själv och känner på mina kläder så känns det som om jag har samma vikt. Men döm om min förvåning att vikten visade +3 kg. Varför?

Jag hatar när det blir så. Jag vill fokusera på positiva saker men det känns så hopplöst när det blir så här. Jag tar fullt ansvar för mitt fusk. Jag har själv valt det men ändå blir jag så ledsen när jag gör såhär mot mig själv.

Jag var så duktig när jag var på minisemester och på släktträffen. Det är som om när jag slappnar av och har klarat en svår grej så hamnar jag i fel spår igen.

Hur ska jag göra nu? Fortsätta med PT Online eller försöka själv med Lifesum. Åååå vad jag har det jobbigt! Hatar beslut. Har så mycket beslutsångest varje gång jag måste bestämma mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vårmånad

Idag skiner solen igen. Det är ju så skönt och jag blir på gott humör. Idag är årets…

God morgon

Här sitter i Inez i fina babysittern som morfar och Anne-Marie har köpt till henne. Det är en…

Solgul fiskgratäng

och hemmajobb. Fredag och ikväll blir det tacos. Vi äter tacos varje vecka, blir det inte på fredagen…