border=

Jag väntar på paket. Jag har beställt nytt objektiv till kameran och en extern blixt. Jag längtar… jag vill få mitt paket och använda mina nya saker =) Fotografera fina bilder.

Det händer inte så mycket här. Jag tragglar på… LCHF är verkligen ett bra sätt att leva. Jag är mätt och det är inte så ofta jag känner mig “rastlös” och sugen. Fast igår var det ganska gott att mumsa på lite paranötter *ler*

Igår gick jag nästan 11 km sammanlagt, bra jobbat! Först från jobbet till bussen och sedan en långpromenad med härliga L. Fast jag har lite ont i höften men det går över efter en stund. Jag kanske ska köpa nya skor, riktiga walkingskor. Är det någon som har något tips?

Tjingeling!

1 comment
  1. Det är så härligt att promenera med dig. Vi har ju alltid så mycket att prata om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Motionstomhet

Har ni känt den där känslan när man bygger upp förväntningar inför ett löppass. Ni vet när man…

Vecka 27 (v26+3)

Detta händer med Pyret denna veckan: Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och…

Glukosbelastning…

Igår gjorde jag glukosbelastning. Det var långtråkigt… jag vaknade kl sex och var vrålhungrig! Jag var nog hungrigare…