I soliga Hjo

Ja det blev en härlig dag i Hjo!

Efter en varm (jag har glömt hur varmt det blir utan AC) bilresa stannade vi på parkeringen i Hjo hamnen. Vi spatserade fram i hamnen och tänkte äta på Bryggan. Men den restaurangen öppnade inte förrän kl 18. Vi traskade vidare och hamnade på Hamnkrogen istället. Där åt jag jättegoda isterband med stuvad potatis och rödbetor. Mumsigt!

Hjosik

Efter lunchen gick vi vidare till Hjosik och köpte rökt sik. Det åt jag på knäckemackan till kvällsmat.

Just nu på min virkkrok: En poncho virkad i rutor. Den virka i Svarta Fårets Tilda. Egentligen köpte jag garnet till deras Knitalong i våras men den blev inte bra så jag repade upp.

Virkad poncho

Virkad poncho

Imorgon virkar jag vidare då det är dags för vabb med lillprinsen.

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *