Klockan är inte ens nio

Å jag har redan fikat 4 ggr. Två gånger på Inez cafe och två gånger på Isacs.

Inez har lagt en duk på ett runt bord, ställt en plasblomma på och sedan tar hon upp beställning. Hon skriver upp vad jag vill ha. Det står väl inte exakt rätt men hon använder ju bokstäver i alla fall. Sedan plockar hon fram allt. Å jag njuter av gott kaffe, kladdkaka och glass med maräng.

image

Efter det fick jag ett kvitto på min fika.

När jag var på Isacs cafe så fick jag varm gräddtårta. Jag fick äta med en stekspade. Standarden är lite sämre men han härmar Inez på allt. Stilig är han oxå!

image

Jag fikade och åt ett par gånger igår också. Men då var det en ”uteservering” så det var ganska easy peasy…

Nähä. Nu är det dags att ta tag i dagens att göra lista.

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *