Oj, vad länge sedan det var jag skrev nu. Saknat mig?

Igår och i måndags var barnen lediga från skola/förskola. Vi spenaderade måndags eftermiddagen på Leos Lekland. Barnen har “bara” varit där en gång innan så de hade jätteroligt. Jag hade också roligt, då jag klev utanför min bekvämlighetszon och åkte Vattenfallet. Inez filmade, så nu är det dokumenterat. Jag åkte tre gånger till bara för att jag tyckte det var läskigt.

Igår var två kompisar och hälsade på, det blev spring i vattenspridare. Superhärligt vädervar det ju också.

Idag är har det varit grått och jag har jobbat.

Nu är det nog dags att få min brukare i säng 😉

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sjukstuga

Här är det sjukstuga. Inez var hängig igår. Vi trodde att det beror på dos 2 av vaccineringen…

Jag oroar mig lite…

… inför påsken och allt godis! Jag är ett godismonster som älskar nästan alla typer av godis och…

vecka 23 (v22+2)

Pyret, du är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 600g. För varje dag som…