Oj, vad länge sedan det var jag skrev nu. Saknat mig?

Igår och i måndags var barnen lediga från skola/förskola. Vi spenaderade måndags eftermiddagen på Leos Lekland. Barnen har “bara” varit där en gång innan så de hade jätteroligt. Jag hade också roligt, då jag klev utanför min bekvämlighetszon och åkte Vattenfallet. Inez filmade, så nu är det dokumenterat. Jag åkte tre gånger till bara för att jag tyckte det var läskigt.

Igår var två kompisar och hälsade på, det blev spring i vattenspridare. Superhärligt vädervar det ju också.

Idag är har det varit grått och jag har jobbat.

Nu är det nog dags att få min brukare i säng 😉

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Jag är bra-boken

Oinspirerad och villrådig. Det är var jag har varit de senaste veckorna. Jag har låtit minsta lilla motgång…

Inez har fått fler tänder

I tisdags upptäckte jag att Inez hörntänder på överkäken har börjat att titta fram. Precis då började även…

Damm damm damm

… damm i näsan, damm i öronen, damm i ögonen och damm lite överallt. Jag har nämligen slipat…