Vad hände??

Oj, vad tiden går fort! En klyscha men tiden gör den.

Det händer jättemycket just nu… Jag tränar, som en tok för jag är trött på att vara tjock. Ja, jag är tjock. Jag kanske döljer det bra men enligt bodyscanningen så har jag ju 34% fett. En normal kvinna ska ligga på 20-25% fett. Det betyder att ca 7 kg fett måste bort och lättast är ju att träna bort det!

Jag har kommit igång lite mer med mitt företag. Jobbar stenhårt med mig själv och telefonen! Det blir lättare och lättare *ler*.

Om en stund ska jag vara med på en träningsgenomgång. Förhoppningsvis lär jag mig något också. Tycker iofs att gymmet inte är en plats för mig men jag hoppas på att kunna återanvända övningarna hemma istället.

Ett snabbt och enkelt inlägg!

Tjingeling!

PS. Puss gubben! DS.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *