Ibland är det svårt att hitta på en rubrik, så istället för att stirra på skärmen så börjar jag skriva. Rubriken får växa fram =)

Torsdag, var tar veckan vägen? Igår “kompade” jag halv dagen. Prinsessan skulle till tandläkaren och efter det så gick jag hem och njöt av ensamheten och tystnade. Jag tände i kaminen, åt en god lunch, läste Blossom Magazine och satt och stirrade ut genom fönstret. Tyvärr så gav denna dagen mersmak och jag längtar till det blir “jullov” så jag jag får sitta och bara göra ingenting!

Prinsessan var jätteduktigt hos tandläkaren, det var 3-årskontroll. Hon satt i stolen och jag tittade på henne och så att hon var lite rädd men hon var så modig. Jag fick svar på lite frågor om mat och godisvanor samt tandborstningen. Efter det fick Prinsessan en tandborst och då började hon bli lite varm i kläderna. När tandläkaren kom så gapade hon stort och tandläkaren sa att hon hade ren och fina tänder. Ny kontroll blir inte förrän om vid 6 år. Skönt att hon inte har problem med tänderna. Nappen bör vi sluta med innan 4 års ålder, alltså ingen panik där =)

Efter kontrollen fick hon ett klistermärke och hon valde Lille skutt! Jättestolt gick vi tillbaka till dagis. Hon visade stolt alla barn och förskolelärare Lille skutt! Mammas hjärta var varmt!

Renoveringen går långsamt framåt. Mest för att jag inte hjälper till, jag orkar inte och hinner inte. Jag vill göra annat på kvällarna men gubben jobbar på. Jag tror att jag ska hjälpa honom ikväll så att han kan måla taket! Imorgon kommer golvet så i helgen blir det nog tapetserat och i veckan blir det nog golv. Jag antar att gubben håller på medan jag är på SPA i helgen! Han vill blir färdig!

Som ni ser till höger går träningen superbra denna veckan! Jag är duktigt med maten också så viktresultatet på måndag bör vara jättebra! Fast mest längtar jag till SPA-helgen som börja på lördag!

Nähä, nu är det dags att gå och hämta en ny kopp kaffe! Ha en superskön torsdag!

Tjingeling
~H~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vecka 27 (v26+3)

Detta händer med Pyret denna veckan: Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och…

Dagens roadtrip

Idag åkte vi på tur med Volvon, vi skulle testköra vägen till Brostorps Gård. Vi var där för…

Morgonmys

Nu är frukosten uppäten och jag sitter kvar… som så många gånger förr. Barnen sitter framför Bolibompa… igen……
LCHF-frallor

Söndagsbak

Här har helgen varit bra! Idag har jag bakat LCHF-frallor, baconmuffins och gjort nötmüsli. Frallorna är till Ulf,…