Nähä… nu får det vara slut!

Happy-FaceNu har jag tyckt synd om mig själv i två dagar… nu räcker det!

Jag fick inte jobbet MEN det är säkert någon mening med detta! Jag måste fokusera på det positiva! I maj är det dags att köra på med HaWebb igen!

Idag är det fredag och det är dags för fredagsfys igen. Jag gillar verkligen att träna på fredagar och kommer nog fortsätta med det sen också. Ett upphåll blir det nog under tiden jag jobbar kvar på Fagerhult. Men sen… se där… en positiv sak med att vara sin egen… bestämma arbetstiderna själv!

Jag ska googla lite utmaningar som jag skulle kunna köra igång också. Jag är väldigt taggad för det!

VI hörs, tjingeling!

 

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *