Idag är det dags att börja FitCamp 2015. Jag känner mig otroligt laddad och jag ser framemot att få börja röra på mig.

Som jag har skrivit om tidigare så är jag nyfiken på hur kroppsscanningen ska gå till. Jag fick tidigare idag ett e-brev om att jag ska komma ombytt då vi kommer att röra på oss. Det kommer bli så kul och jag hoppas på att jag kommer bygga muskler.

 width=
FitCamp 2015

I morgon har jag genomgått min två veckor med periodisk fasta och jag har bestämt mig för att fortsätta minst två veckor till. Jag har, handen på hjärtat, inte haft 14 dagar med periodiska fasta utan snarare haft kanske totalt 7 dagar. Jag mår så mycket bättre och är nyfiken på hur det kommer att påverka min vikt. Jag återkommer i morgon med vikten.

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon. Inez vaknade halv åtta och efter en stund vaknade Isac. Han hade iofs ätit…

Fredag igen

Hej på er… en vecka går fort! Förra helgen startade vi att rensa i tvättstugan. Vi ska äntligen…