Jag fick sovmorgon idag. Kl 9 gick jag upp till ett dukat frukostbord. Ägg och keso samt en stooor kopp kaffe. Det var underbart… nästan som innan vi fick barnen. Då Ulf gjorde frukost till mig varje söndag. Jag är lite tröttare än honom *ler* eller så är han bara rastlös *fniss*

Idag blir det söndagslunch hos svärföräldrarna. Det var två veckor sen vi var där sist så det ska bli trevligt! Sen ska man ju rösta också och hinna med en promenad, får ju inte missa septemberutmaningen *ler*

Igår var vi hos ett par kompisar som bor längre upp på gatan. Det var trevligt men jag hade sovit dåligt natten till igår (Isac ville ammas men det ville inte jag) så jag sa att till Ulf att det får inte bli för sent! Klockan 1 var vi hemma *skrattar* efter ett par glas blev man ju piggare och prata är det bästa jag vet, särskilt när barnen har somnat *fniss* Vuxentid, det är jag svältfödd på! Så dagens sovmorgon var extra skön!

Igår gjorde Ulf även färdigt i köket. Nu är alla golvlister och taklister på plats, det blev så mycket bättre. Nu ska det bara in lite mattor och annat myspys, lite mer ljusstakar och lampor i fönstren! Sen vill jag även köpa en lampa vi sett på Coop, men det få vi se… kanske kan önska oss den i julklapp *ler*

Nähä, dags att läsa lite inspirationsbloggar… Ha en skön söndag! Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Veckomeny LCHF

Vad blir det för mat?

Har du svårt med matinspirationen? Det har jag också ibland, men jag har insett att planering är det…

God morgon

Nu är vi i  underbara Göteborg och vi har precis avslutat en superduper god frukost, här på Gothia…