Idag har jag gjort en ny bodyscanning, jag är inte nöjd med resultatet. Coachen sa dock att det var vanligt att gå upp i fettprocent, då det finns slaggprodukter i musklerna som blir till fett innan det blir till muskler. Jag vet inte om det är sant. Jag vet att jag inte har haft en bra kosthållning de senaste 4 veckorna. Det har slunkit ned massor med fika och godis. Men jag har nog behövt det och nu är det nya tag.

Vikt: 74,3 kg (+0,5 kg)
BMI: 27,3 (+0,2 )
Fett: 37,4 % (+0,4 %)
Vatten: 46,3 % (-0 3 %)
Muskler: 44,2 kg (+0,1 kg)
Fysisk gradering: 2
Benmineral: 2,4
Viloförbränning: 1420 (+40
Metabolisk ålder: 56 (+2)
Bukfett: 6,5

Fystest

Benböj: 95 st (+42 st)*
Armhävningar: 26 st (+12 st)
Burpees: 29 st (+11 st)

*Jag vann ett pris, Jag hade bäst ökning av alla! Tjoho!!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Löparglädje

För några år sedan började jag längta tillbaka till löpningen. Jag var dock ganska tung då och kände…
Isac efter löprundan

Måndagslöpning

Det är torsdag och jag har haft problem med att komma åt min blogg. Tydligen var både mitt…

Bodyscanning

Oj, vad tiden går fort. Det är en klyscha och jag tycker det är jobbigt. Varje dag tänker…