Planering

Det är viktigt att planera. Jag måste bli bättre på att skriva ner min planering istället för att ha den i huvudet. På detta sätt, tror jag, kommer jag inte att gå ifrån planeringen lika lätt som om jag bara har den i huvudet!

I kolumnen till höger ser du veckans träning. Det såg så fattigt ut med bara löpningen så jag planerade in lite promenader också. Förhoppningsvis så genomför jag dom också 🙂

Jag har också börjat göra veckomatsedlar. Tänkte att jag skulle göra 6 veckor och sedan rotera på dessa. Precis som det är på förskolan och i skolan. Jag göra nog bara Må – Fr för på helgen vill man ju ha lite mer valmöjligheter och äta lite mer det man är sugen på, eller hur!

Finns det intresse för att jag publicerar matsedlarna här?

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Planering"

  1. joggandesund

    Jas, lägg gärna upp matsedlar så man kan fråga efter recept om det är nått so mser extra intressant ut – alltid trevligt med ny inspiration!
    Jag undrar hur du fått till ”veckans träning” i högerspalten? Är det nått du laddat ner separat och lagt till eller finns det i wordpress egna widgets? Vill ha på min blogg!!