Det är viktigt att planera. Jag måste bli bättre på att skriva ner min planering istället för att ha den i huvudet. På detta sätt, tror jag, kommer jag inte att gå ifrån planeringen lika lätt som om jag bara har den i huvudet!

I kolumnen till höger ser du veckans träning. Det såg så fattigt ut med bara löpningen så jag planerade in lite promenader också. Förhoppningsvis så genomför jag dom också 🙂

Jag har också börjat göra veckomatsedlar. Tänkte att jag skulle göra 6 veckor och sedan rotera på dessa. Precis som det är på förskolan och i skolan. Jag göra nog bara Må – Fr för på helgen vill man ju ha lite mer valmöjligheter och äta lite mer det man är sugen på, eller hur!

Finns det intresse för att jag publicerar matsedlarna här?

1 comment
  1. Jas, lägg gärna upp matsedlar så man kan fråga efter recept om det är nått so mser extra intressant ut – alltid trevligt med ny inspiration!
    Jag undrar hur du fått till “veckans träning” i högerspalten? Är det nått du laddat ner separat och lagt till eller finns det i wordpress egna widgets? Vill ha på min blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Det blev inget bak…

…istället fastnade jag i Photoshop och redigerade mina magbilder… så här blev det… Nähä, nu ska jag gå…