width=
Lånad bild

Som ni säkert vet så kämpar jag med vikten och just nu så ökar vikten lite varje dag, fast jag inte gör något annat än innan jul. Förutom möjligtvis att jag tränar mer och levaxindosen är lägre. Jag fick förresten provsvaren igår och jag ligger lite lågt TSH-värdet. Vilket (efter googlande) kan betyda att jag äter en för hög dos. Tycker det är motsägelsefullt att ett lågt värd säger att det finns för mycket sköldskörtelhormon i blodet. Men men är det så, så är det så. Då får vi hitta nya vägar. Så jag testar periodisk fasta, 16:8, i två veckor så får vi se vad som resultatet blir.

Efter googlande så ska 16:8 vara perfekt om man redan äter LCHF och resultaten uteblir, dvs så som det är för mig. I dag är första dagen. Mitt ätfönster är mellan kl 12-20, så ingen mat innan kl 12.

Jag började dagen med två glas saltvatten med citron, för att hålla saltnivån på en bra nivå. Inget kaffe med grädde och smör idag. Det blev the när jag kom till jobbet.

Startvikt: 75,7 kg Förhoppningsvis får detta att min viktresa börjar igen. =)

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Detox dag 7

Oj oj, vad dagarna går snabbt. Det har redan gått en vecka och jag känner mig mycket piggare.…

Matorgie

Efter 2 dagars matorgie så är det dags att ta sig ur slappträsket. Jag reagerar alltid likadant… når…