Rensade kantareller

Kantareller

I förra veckan fick jag kantareller av en god vän! Hon hade tillsammans med sin mamma varit i skogen och plockat. Hon är en sådan god vän… hon vet att jag gillar kantareller men gillar inte att plocka dom! Jobbigt, eller hur! Men i alla fall, hon gillar nämligen att plocka kantareller men inte att rensa dom! Summan av kardemumman är ju toppen! Jag fick därför nästan 3 liter kantareller!

Så vad gjorde jag av alla kantarellerna? Jo, jag gjorde en kantarell och baconpaj.

Bacon- & Kantarellpaj

 4 port.
 35 min

Denna enkla men lyxiga kantarellpaj är perfekt att bjuda gästerna på! Kantareller och bacon är en riktigt fin kombination, som här utgör fyllningen ihop med en äggstanning.

Servera med en krispig grönsallad.

Ingredienser:

Gör så här:

Klar att serveras!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *