I förra veckan fick jag kantareller av en god vän! Hon hade tillsammans med sin mamma varit i skogen och plockat. Hon är en sådan god vän… hon vet att jag gillar kantareller men gillar inte att plocka dom! Jobbigt, eller hur! Men i alla fall, hon gillar nämligen att plocka kantareller men inte att rensa dom! Summan av kardemumman är ju toppen! Jag fick därför nästan 3 liter kantareller!

Så vad gjorde jag av alla kantarellerna? Jo, jag gjorde en kantarell och baconpaj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Tabata

Jag sitter här och planerar det perfekta Tabatapasset. Jag hoppas att min väninna är lika pepp som jag!…

Fredagsmys

Jag har städat hela nedervåningen. Det tar tid när man har två barn. Jag började efter lunch och…