image

Idag gav jag bort Gina giraff. Virkad i Tildagarn efter ett mönster jag kombinerat ihop ifrån olika mönster. Själva filten är en mormorsruta. Huvudet gjorde jag efter ett mönster jag köpt på Tradera. Armarna gjorde jag efter ett mönster som finns här.

image

Hon har för övrigt andra mönster på snuttefiltar.

Gina kommer trivas men jag kommer sakna henne 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Fjärilssjal

Just nu på min virknål finns en fjärilssjal. Jag hittade mönstret på Svarta Fårets Blogg. Den är en…

Fia Nyckelpiga

Säg Hej då till Fia Nyckelpiga. Hon flyttar idag in hos en underbar familj. Hon kommer få det…
Spindelsjal

Spindelsjal

Jag har gjort färdigt en ny spindelsjal, den blev lite stor och till nästa gång gör jag den…