Träning för nyblilna mammor
Upp och hoppa latmask

Idag gjorde jag det… äntligen tog jag tag i träningen. Jag började så bra under semestern men sedan när vardagen kom tillbaka så försvann träningen och alla de kilon jag hade tappat. Nu började jag om på ruta ett. Jag trodde det skulle vara skitjobbigt… nästan sådär jobbigt att man ångrar att man inte började ännu lättare.

Jag har köpt boken… fast jag inte är nybliven mamma så har jag mammakilon att bli av med. Särskilt runt bålen och rumpan. Så jag tror att Olga ska kunna hjälpa mig att komma iform.

Jag började på träningsprogram 2, steg 1. Jag tycker det är så tråkigt att göra 3*12 sets så jag körde cirkelträning. 12 reps på varje övning och 3 varv. Tog ca 35 min med uppvärmning och stretch. Uppvärmningen var dock inte tillräcklig. Jag körde bara 50 st swings med kettlebellen.

Planen är att jag ska göra styrketräning 3 ggr/vecka. Det är nog inte för mycket. Jag måste vara målinriktad och fokuserad. Nästa vecka vet jag att jag ska jobba så… fokus!

Nu ska jag börja laga maten… snart kommer min kung hem!

/H.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *