Olycksfågeln

Min lilla prins är lite av en olycksfågel. Idag när jag hämtade barnen på förskolan hörde jag hur Isac började gråta. Han hade ju inte sett mig så jag förstod att han slagit sig. Jag gick in och mycket riktigt han var på toaletten med en av personalen. Hon baddade han ögonbryn och det var ett ca 2 cm lång jack. Det var inte så djupt och Isac visade inga symtom på hjärnskakning. Jag tvättade av honom och tröstade honom och vi åkte till Vårdcentralen där de fick tejpa ihop honom.

Isac Hansson

Isac myser

Han var så tapper min prins. Grät inte bara snyftade lite medan de tejpade. Vi fick med oss tejp hem så att vi kan tejpa om ifall det lossnar.

Medan de håller på med Isac blir Inez illamående och blek om nosen. En sjuksköterska (tror hon höll på att utbilda sig) fick följa med Inez ut i väntrummet och de läste en tidning istället.

När allt var klart så piggnade båda barnen till. nu har de ätit mellis och kollar på Lucky Luke.

Hoppas att han håller sig borta ifrån olyckor ett tag nu 😉

/H.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *