Motiverad

Bild lånad av http://www.desktopwallpaperhd.com/wallpapers/1/564.jpg

Jag är verkligen motiverad. Ovan ser ni en liten målbild. Det är inte svårt och jag gör inget särskilt. Jag har dock inte tränat något. Så efter jobbet ska jag hem och ta på mig löpkläderna och sedan ge mig ut en sväng runt sjön. Jag tror det blir springa 6 min och sedan gå 10 min och sedan spring igen tills jag är runt och då hämtar jag barnen och så går vi hem.

I eftermiddag blir det födelsedagsfirande av Gubbens pappa. Han fyllde 66 år i lördags så det blir en smal bit tårta ikväll. Men sedan är det stopp och detta endast om jag har sprungit. Man ska inte träna för att äta utan äta för att träna =) Mitt motto, synd bara att det inte har fungerar innan =( Men nu är det skillnad. Jag har gjort en livsstilsändring men först och främst har jag accepterat att jag inte mår bra v att äta skitmat. Jag måste äta bra för att må bra. När jag inte äter bra så kommer hjärnspöken och jag börja fundera på dumma saker. Börjar analysera för mycket och det förstör mitt liv. Så detta måste jag komma ihåg när hjärnan ropar efter socker!

Planen är att åka hem och springa innan jag hämtar barnen, 3 dagar i veckan. Måndagar, onsdagar och fredagar. På detta sätt behöver jag inte klämma in träningen på kvällen utan kan lungt sätta mig i soffan och vika tvätt utan att behöva ha dåligt samvete för att jag inte tränar. Jag kan även gå en promenad med väninnan som en liten bonus =)

En annan fördel är också att det är ljust när jag springer… elller ljusare än på kvällen iallafall. =)

Nähä, lite mer kaffe sedan är det dags att jobba igen!

Tjingeling

~H~

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *