<img id=”BLOGGER_PHOTO_ID_5642491400918696130″ src=”https://hanna-hansson.se/wp-content/uploads/2013/09/20110819.jpg” alt=” border=”0″>

ur vågen! Jag blev så trött på mig själv, jag bara vägde mig hela tiden. Flera gånger om dagen och jag inte hade gått ned något blev jag ledsen och när jag blir ledsen så tycker jag att min “uppoffringar” kvittar. Så då går jag på “jakt“. Sedan åker allt möjligt ned… både med och utan socker! Nästa vägning får bli om två veckor, lördagen den 3 sep. Hoppas på stooor viktminskning =)

Idag och igår körde jag ett mammaexpress-pass med 8 kg kettlebell. Jätteskönt när musklerna är lite trötta. Jag hoppas på att jag kommer fortsätta med detta under denna två veckors period. Då måste det bli ett fint resultat särskilt om jag äter ordentligt =)

Jag är fortfarande hemma och vårdar barn. Inez är nästan feberfri så hade det inte varit fredag idag så skulle jag kunna lämna de på dagis imorgon. Det är skönt att de friska igen så livet kan gå tillbaka till det “normala”.

Jaha, vad ska man göra i helgen då? Jag är väldigt sugen på kräftor så jag kanske ska fixa till det?! Vad ska ni göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Hur har ni det?

Jag har det bra! Jag kör en veckas grönsaks- och fruktdiet. Dag 2 idag och jag väntar på…

Vardagsrummet

Jag har länge varit trött på vardagsrummet som vi har på nedervåningen. Den har fungerat som “skräprum/tvättstuga”. Det…