Jag har haft ätavecka. Vanliga personer har ätadag men jag har mumsat mer än en vecka. Det började med att jag skulle få mumsa på lördagen, det var bara det att godiset tog inte slut på kvällen. Så på söndagen åt jag godis och sen var det kört. I mitten på veckan tänkte jag att ok, nu äter vi och på måndag kör vi hårt igen. Så där är jag nu. Måndagen gick jättebra och jag har förberett med mellanmål och frukost för idag. Det känns bra. Nu ska jag bara få ut denna tunga och vattenfyllda kropp på ett löppass. 🙂

24 dagar kvar, borde inte va så svårt!

Published with Blogger-droid v1.6.9
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vår Ruset

Idag är det dags, Vår Ruset. Det känns inte som om det är vår när det är 3…

Tålamod

Jag får påminna mig varje jag att jag måste ha tålamod med viktminskningen. Varje morgon på väger jag…