58 dagar kvar…

 class=

och jag har ont i halsen. Sjukt deprimerande att bli dålig nu, det är ju slutspurten på träningen inför Vår Ruset. Ja, ja, jag kan i alla fall promenera.

Denna veckan har gått jättebra, både matmässigt och motionsmässigt. Att jag jobbar han nog stor betydelse =)

Jag är sååå trött, klockan ringer 4:15 och då ligger jag en stund och drar mig innan jag går upp ca 4:30. Det har varit två jobbiga nätter med ledsna barn så jag har sovit dåligt. Därför ska jag gå och lägga mig nu..!

Imorgon kommer jag vara mycket snyggare i håret… ska nämligen till frisören för en genomgång =)

Tjingeling!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.