Jag har inte bestämt mig för om jag ska börja blogga igen. Att förlora pappa tog musten av mig och jag orkade inte mer. Jag slutade äta bra och jag slutade vilja motionera. Jag genomled alla decembers dagar och väntade på att julen och nyår skulle vara över. Nu är det över och mycket har hänt.

Inez har fyllt två år och Isac har börjat gå. Båda sakerna hände samma vecka. Isac har varit hos tandläkaren för kontroll. Skönt att man med handen på hjärtat kunde säga att han inte äter socker eller salt *ler*

Vi firade jul hos oss och jag förstår inte hur jag orkade men det var väl bara att göra. Julen blev lugn och skön. Det kändes bra och jag längtar till nästa år, då jag kommer njuta ännu mer *ler*.

Nyår firade vi med ett härligt par och deras underbara dotter. Fast barnen somnade sent blev det en bra kväll. Vi var hemma sent, halv tre och som tur var så sov barnen till kl 10!

Den 1 jan började jag och min bror en tävling, en biggest looser tävling. Den kommer pågå till 31 mars och den som gått ned mest (procentuellt) vinner. Jag hoppas att jag kommer vinna, men det handlar väl om karaktär och motivation. Jag ska iaf kämpa stenhårt.

Det var nog allt, just nu iaf…

Tjingeling!

3 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ekehagens forntidsby

Igår var vi på Ekehagens forntidsby som ligger i ett vackert ekskogsområde utmed Ätran, ca 2 mil söder…

Viktsnack

Idag på nyhetsmorgon pratade de om rädslor. Min stora rädsla är att lyckas gå ned i vikt. Låter…