Idag har vi varit på öppna förskolan i Nykyrka. Det var jättetrevligt. Vi har inte varit där förut så när vi kom så presenterade sig hon som hade hand om det. Hon hette Johanna och sedan frågade hon vad våra barn hette. Eftersom vi inte varit där förut så visade hon oss runt och förklarade vad som skulle hända. En jättegullig tjej och Linda och jag förstod inte varför vi inte varit där förut. Vi bestämde att hit skulle vi gå massor med gånger.

Det var sångstund. Inez var sådär intresserad men efter ett par sånger så fattade hon galoppen och dansade lite. Det var kul att lära sig lite mer sånger, de jag kan är ju lite tråkiga =) Efter sångstunden var det fika, och vilket fikabord Johanna hade dukat upp. Det var nybakade frallor, kiwi, bananer, russin, yoghurt och mycket mycket mer. Synd bara att frallorna varit inne lite för länge i ugnen, Inez hade lite svårt att bita i mackan. Men det gjorde nog inget för hon åt gurka, russin och smörgåsrån plus en pepparkaka!

Vi tog en liten omväng hem, gick med Linda upp till henne och sedan den lilla slingan där uppe. På vägen hittade Linda denna snigeln. Visst är den fin!

 id=

Nu sover barnen i vagnen och jag kunde äta lunch i lugn och ro. Jätteskönt, man har ju inte så mycket egentid nuförtiden. Bäst att njuta medan man kan!

Nu ska jag gå ut och sätta mig på trappan, det är så fint väder. 22 grader och solsken, det är man inte van vid efter denna kalla våren. Om en stund åker vi till Habo och går en promenad med syrran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Nu är det snart helg

Härligt med fredag. Idag skiner solen och det är vårkänslor i luften. Jag är fortfarande oinspirerad inför mitt…