Isac och jag vaknade strax efter kl 7. Han fick välling och medan kaffet bryggdes vaknade Inez. Jag satt framför datorn och läste bloggar samtidigt som jag drack en kopp kaffe. Inez fick välling.

Vid 9-tiden gjorde vi oss redo att gå till Kyrkans Hus och fika. Vi fikade med A och hennes barn. Mycket trevligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord =)

Vi gick och handlade lunch och middagsmat. Jag köpte även delar till ett pepparkakshus. Efter lunchen som bestod av plättar så kollade vi en stund på tv innan det var dags att laga middag. Kyckling, Ostgratinerad vitkål och stuvade makaroner.

Efter middagen gick hela familjen ut och skottade snön. Jag drog Inez ett par varv i pulkan och sedan gick vi in och fikade. Jag nattade Isac och medan Ulf nattade Inez gjorde jag pepparkakshuset. När det var klart skulle jag lyfta av taket så att jag kunde lägga på kristyr. Då hade taket fastnat och hela huset följde med. När jag upptäckte detta skulle jag sätta ned det men då lossnade taket och hela huset gick sönder. Så inget pepparkakshus. Måste köpa nya delar för nu vill jag verkligen ha ett 😉

Jag avslutade kvällen med lite tv och sedan gick jag till sängs och läste min bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg