Äntligen sover båda barnen. Jag sitter i köket och njuter av en kopp kaffe. Höstvindarna blåser ute och ibland tar de tag i huset och jag tror att huset ska lyfta. Idag har det regnat hela dagen. Jag går fortfarande i myskläder. Det tänker jag göra tills det är dags att göra i ordning mig inför buggen.

Idag är en tråkdag fast bara om man tänker på vädret. Jag planerar för november. Jag och syrran ska göra en novemberutmaning. Ska bli så kul att ha någon att träna emot. Hon har ont i ryggen och jag hoppas att hon klarar utmaningen.

Hmmm, belöning? Ja, jag funderar på det. Har inte hittat någon bra belöning, förutom att man får en snyggare kropp.

Så här ser novemberutmaningen ut:

  • 180 km ska avverkas
  • 600 st armhävningar, endast på tå.
  • 100 min plankan
  • 40 min jägarvila
  • 600 st dips
  • 4 styrketräningspass, dvs minst 30 min med endast styrkeövningar mhja gummiband eller liknande.
  • -3 kg på vågen

Utmaningen pågår under november. Är det någon mer som vill vara med? I så fall kommenterar ni detta inlägget och så håller jag koll på er *ler*

Men först är det dags att avsluta 6-veckorsutmaningen. På söndag ska jag göra maxtesten igen. Det ska bli intressant och se hur mycket bättre jag blivit. Jag är särskilt intresserad av hur långt jag hinner springa på 30 min. Det ska också bli intressant och se hur jag utvecklats i plankan och jägarvilan, då jag knappt klarade 20 sek i maxtesten.

Jag ska även göra maxtesten den 30 nov för att se om jag blivit ännu bättre. Jag ser verkligen framemot november. Skit vad jag ska träna =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Utvärdering vecka 6

Grundutmaningar Utför de 5 maxtesten från vecka 1 igen – OK Testa en ny träningsform. – Nopp, om…

Tacksamhet: Onsdag

Jag är tacksam över att jag och Ulf går en buggkurs tillsammans, det är sååå roligt jag har…

Bonusutmaningar: Vecka 2

Jag vill bara berätta att jag håller på att genomföra bonusmaningarna: Balans. Varje dag den här veckan ska…

Maxtest 1

Maxtest 1: ”Kom så långt du kan på 30 minuter” : Testet är relativt enkelt. Välj en konditionsform…