I tisdags gick jag en kvällpromenad, det var så härligt ute. Jag har fått ett par nya kompressionsstrumpor. Dessa är i s.k. klass 2 och lite mer som en tjock strumpbyxa. Supersköna… Så jag hade nästan bara ben 😉

När jag började gå insåg jag att jag inte tagit med mig hörlurarna… och jag undrade hur det skulle gå… det kan ju bli lite långtråkigt att gå utan musik eller en bok. Men jag gick där och funderar och tittade på barn som badade… svettigt var det… men helt plötsligt hade jag gått hela varvet… på 50 min. Det var jättelänge sedan jag gick så snabbt runt sjön.

Det var så varmt i sovrummet när jag skulle gå och lägga mig… det är tur att vi har en takfläkt. Det är så skönt att ha den på, den måste inte snurra jättefort utan bara flytta runt luften.

Takfläkt

Solen lyser in i övervåningen på morgonen och sedan in i sovrummet från kl 11 till sent på kvällen så det är alltid varmt på övervåningen. Idag när jag gick upp fanns det ingen luft i tv-rummet. Inte konstigt att Isac vill ligga vid fönstret… Men Uffe envisas att stänga ALLA fönster när han går till jobbet… han fattar verkligen inte att vi dör av värmeslag… så det första jag gör är att öppna balkongdörren =) Men jag orkar inte tjata på honom… man måste välja sina strider 😉

Nähä, nu måste jag sluta!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Viktresultat v.43

Startvikt: 78,6 kgStart BMI: 29,8 Nuvarande vikt: 67,4 kgNuvarande BMI: 25,5Veckans resultat: -0,5 kgTotalt: -11,2 kgKvar till delmål…

En våldsam kärlek

Igår när jag sagt till god natt till Inez började en dokumentär, En våldsam kärlek, där vi får…