Som vanligt gick vi en promenad idag. Om jag inte siktar på att gå promenaden på morgonen så kommer jag aldrig iväg. Så var det igår. När Isac blir trött på morgonen/förmiddagen så är det bästa sättet att klä på honom och lägga honom i vagnen. För om jag är lat och “bara” lägger honom i sängen, så somnar han och jag har inte hjärta (läs orkar) att väcka honom för att gå ut. Så igår var vi inte ute på promenad!

Idag gjorde jag allt rätt, jag klädde Isac och la honom i vagnen. Han somnade och Inez och jag kunde göra i ordning oss i lugn och ro. Jag började promenaden med tanken att “bara” gå 1 h. Men efter 4 km hade Inez somnat och jag fortsatte runt sjön istället för att gå hem. Vad ska jag göra hemma om barnen ändå sover??? Under promenaden upptäckte jag att jag kunde göra rök! Det var alltså så kallt!

Nu är det snart inte höst längre utan vinter! Jag hoppas att det blir snö i år också. Jag tycker om snön men jag hatar slask! Det är det värsta som finns… tror jag iaf! (kommer inte på något annat just nu)

Det blir ingen bugg denna veckan heller. Isac har ögoninfektion och Ulf är hängig. Inez är världens busigaste! Mitt tålamod håller på att ta slut. Som tur är så jag pigg. (peppar peppar)

 id=Jag kommer inte ens ihåg när jag drack en varm kopp kaffe! Varför skaffade jag två barn? Missförstå mig inte nu! Jag älskar mina barn men ååå vad de kan busa. Just nu ligger det saker överallt och jag hade precis plockat undan. Isac är så stor nu att han kan öppna lådor. Inez hjälper till att hämta verktyg (stekspade, visp, träslev m.m.) ifrån lådorna.

I morse upptäckte jag vad som händer om man glömmer att stänga dörren till toaletten. (Jag skulle tagit ett kort!) Hela toalettrullen ligger utslängd på golvet. Om man lägger paketen med våtservetterna för nära kanten kan Inez nå den och då har man inga våtservetter kvar i paketen. Jag har iofs lyckats lägga tillbaka de flesta.

 id=När jag sitter framför datorn är det extra busiga, kanske beror det på att de tror att jag inte hör och ser vad som händer 😉 Så fort jag reser mig för att gå och titta vad som händer så springer Inez till datorn! Hon älskar att sitta och knappra, stänga locket och göra allt det där som jag antagligen gör!

Just nu så slänger hon ut allt sitt lego och Isac tittar på och skrattar. suck dags att städa! Det känns som om jag skulle kunna hålla på att fylla på detta inlägget hur länge som helst!

Dags att fylla på kaffekoppen en gång till sen röjer vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg