Septemberutmaning: Dag 17

Idag har jag varit i Jönköping och gått runt Munksjön. Jag vet inte exakt hur lång tid det tog men ca 1 timme.

Det var växlande blåsigt och regnigt. Regnjackan åkte av och på för när det inte blåste var det väldigt varmt. Sedan åt mamma, Stefhan, jag och barnen lunch på 8 glas. Jättegod fisk! Sedan gick vi tillbaka till torpa, men först hann vi med en snabbis på nya H&M! Vilken skillnad på butik!

Nu blir det soffan, ska bara uppdatera 7-dagarsutmaningen =)

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om "Septemberutmaning: Dag 17"

  1. Benita

    Åh! Inte långt bort ifrån mig 😉 6 mil bara.