Idag är jag gräsänka. Ulf ska gå ut med killkompisar och jag får vara hemma och njuta av barnen.

Om en stund ska vi åka till Jönköping och lämna Ulf. Han ska gå på Studio. Jag vet inte riktigt vad det är för en sorts restaurang. Den är ny och ligger vid Munksjön. Vi får nog veta mer i kväll eller i morgon om det.

Pappa och bonusmamma är i Linköping och hjälper min kusin att städa ur sin lägenhet, de ska flytta till ett hus. De skulle höra av sig när de var på väg hem och om de gör det innan vi åker till Jönköping så stannar vi nog där en sväng.

Idag gick jag runt sjön utan barn och barnvagn! Vilken skillnad, jag gick på 45 min mot annars 50 min. Det regnade men det var sååå skönt att bara tänka på sig själv en stund… Jennifer Lopez i öronen och bara gå. Jätteskönt! Jag tänkte då tillbaka på tiden innan jag blev gravid med Inez och bodde i Jönköping. Hur jag gick och gick runt Munksjön. Dag ut och dag in, i vått och torrt, i regn och rusk, i snöslask och hagel. Det var jag och min bästa väninna. När vårsolen kom, mötte vi fler och fler personer och vi frågade oss var de varit i snön och haglet. Det var bara 5 år sen men det känns som en hel evighet. Nu har vi båda två barn och hinner inte träffas lika ofta. Jag saknar henne!

Idag har jag skött mig och jag hoppas att gårdagens mat (för lite) inte ska påverka vikten för imorgon är det dags för vägning igen. Denna veckan ska det verkligen bli kul =)

Dags för ett mellanmål innan vi åker till stan! Idag blir det Hallon och yoghurt!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Krympt magsäck

Efter 14 dagar med frukt och grönsaksdetox så började jag äta protein igen. Jag orkade en köttfärsbiff innan…
Veckomeny LCHF

Vad blir det för mat?

Har du svårt med matinspirationen? Det har jag också ibland, men jag har insett att planering är det…