Även idag har jag genomfört utmaningen. Jag slapp iofs att köra barnvagnen och istället hade jag håll halv vägen. Det tog faktiskt 55 min men jag var tvungen att springa till skogs en stund *fniss*

Just nu lägger Ulf Inez, jag sitter framför datorn med ett glas vin. Det är lite helglyx som jag unnar mig fast det är ganska mycket kalorier i vin *blink* Vi har ätit Tacos och snart ska jag sätta på kaffebryggaren (jag har redan laddat den). Det blir kaffe och mörk choklad till efterrätt!

Sen ska vi nog kolla på en film!

Hoppas ni har en skön lördag! Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Om att unna sig

När det händer tråkiga saker eller om jag känner sig allmänt nedstämd så kan det var lätta att…

Jag är…

Jag har länge bantat och så här efteråt så inser jag att jag missat så mycket. Jag har…