Det är väl dags nu! Det är egentligen bara lite kvar, jag har ju gått ned mer än hälften. Det är ju bara att köra på…

Jag tycker att det är svårt att vara motiverad. Jag har inte så mycket kvar och jag är ganska smal. Jag har kommit i mina mål byxor och har egentligen inga mål att ta på, förutom vågen. Jag har sprungit Blodomloppet så jag har inget att träna för. Iofs har jag anmält mig till Göteborgsvarvet men det känns så länge tills dess. Hur fortsätter man att vara fokuserad?

2 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Utsikt över Mullsjön under kvällspromenad i juni.

Kvällspromenad

I tisdags gick jag en kvällpromenad, det var så härligt ute. Jag har fått ett par nya kompressionsstrumpor.…

Septemberutmaning

Jag antar Benitas septemberutmaning: Ut och gå/powerwalka/jogga minst 45 minuter/dagUtmaningen gäller varje dag under september.