Nähä, nu tar vi de sista kilona

Det är väl dags nu! Det är egentligen bara lite kvar, jag har ju gått ned mer än hälften. Det är ju bara att köra på…

Jag tycker att det är svårt att vara motiverad. Jag har inte så mycket kvar och jag är ganska smal. Jag har kommit i mina mål byxor och har egentligen inga mål att ta på, förutom vågen. Jag har sprungit Blodomloppet så jag har inget att träna för. Iofs har jag anmält mig till Göteborgsvarvet men det känns så länge tills dess. Hur fortsätter man att vara fokuserad?

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om "Nähä, nu tar vi de sista kilona"

  1. miss kladdkaka

    Kanske köpa ett par byxor i en storlek du ännu inte har men du gärna vill ha? 🙂

  2. Solrosen

    Ja, det var ju en kanonbra idé. Jag tror att jag ska testa det. TACK!