Maxtest 1: ”Kom så långt du kan på 30 minuter” : Testet är relativt enkelt. Välj en konditionsform som passar dig och som du kan upprepa om sex veckor. Exempelvis löpning, promenad, cykling, crosstrainer, rodd, simning etc. Värm upp före om du vill och kör sedan 30 minuter så snabbt du orkar och mät hur långt du kommer. Den sträckan ska vi förhoppningsvis slå vecka 6. ( Tänk på att om du gör maxtestet på en maskin, så är ett bra tips att om möjligt köra på samma maskin nästa maxtest och med samma inställningar utav motstånd och liknande, så att resultatet går att jämföra sinsemellan rättvist. )

Resultat: 4,95 km löpning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Utvärdering vecka 6

Grundutmaningar Utför de 5 maxtesten från vecka 1 igen – OK Testa en ny träningsform. – Nopp, om…

Löparglädje

För några år sedan började jag längta tillbaka till löpningen. Jag var dock ganska tung då och kände…

Tacksamhet: Fredag & Lördag

Jag är tacksam för att: jag bor i Sverige, där naturen är så fin spädbarnstiden är över 😉…