Av någon anledning så tycker jag synd om mig själv. Jag tycker att det är synd om mig att jag inte får äta mackor, ostkaka, fika, delicatobollar, rosenbröd, glass, godis och allt annat gott. Jag måste vända mina tankar till positiva saker istället. Jag måste tänka att jag ska vara glad att jag slipper äta sådan saker som gör att jag mår dåligt. För jag mår jättedåligt nu… Kroppen är svullen och innehåller vatten. Kroppen är degig och jag behöver ta tag i mitt ätande.

Det är dags att gå en låång promenad för att hitta fokus. Jag får inte tappa fokus! Jag öva på att hitta tillbaka till fokus efter snedsteg. Just nu så hamnar jag djupt ned i omotivation så fort jag tar ett snedsteg. Hur ska jag kunna slippa “banta” om jag inte kan lära mig att leva hälsosamt och hitta tillbaka till hälsostilen efter snedsteg.

Det skrämmer mig att behöva “banta” resten av mitt liv! Jag vill inte, jag vill vara hälsosam. Jag vill lära mina barn att äta bra. När jag inte äter bra så äter inte Inez heller bra. De dagarna mår jag ännu sämre för då är jag en dålig mamma som ger min dotter fel saker. Min största rädsla är att Inez ska bli tjock, det är jobbigt att vara barn och tjock. Jag vet ju… har ju alltid varit rultig (och retad)

Det är dags nu… dags att ta kontrollen över mitt liv! Jag mår sååå bra när jag inte äter socker eller vetemjöl! Det är dags nu… jag kan inte skriva det nog med gånger! Det är inte långt kvar till målvikt och då jag ska lära mig att hålla vikten… Men det tänker vi inte på nu… vi fokuserar på viktminskning och träning. Fokus fokus fokus!

Dags att klä på sig och ge sig ut på promenad!

Tjingeling!

2 comments
  1. Go Hanna!!!
    Tänk om man hade samma energi som du.
    Jag tycker du är jätte duktig å då får man ta några snedsteg längs vägen, annars lär man sig ju inget!!

    Goa vän, kram på dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Viktresultat v.43

Startvikt: 78,6 kgStart BMI: 29,8 Nuvarande vikt: 67,4 kgNuvarande BMI: 25,5Veckans resultat: -0,5 kgTotalt: -11,2 kgKvar till delmål…

Periodiskt fasta och LCHF

Som ni säkert vet så kämpar jag med vikten och just nu så ökar vikten lite varje dag,…