Efter 2 dagars matorgie så är det dags att ta sig ur slappträsket. Jag reagerar alltid likadant… når ett mål och frossar sedan så att målet är ogjort. Likadant denna gång!

Idag har jag bestämt mig för att inte frossa utan att följa min diet igen. Tyvärr så har redan tankarna på att fuska börjat ta form. Jag känner mig trött och orkeslös vilket gör att jag gärna drar mig till skafferiet. Där finns nämligen kex, vaniljkex, som jag kan mumsa på. I frysen finns Ben & Jerry och på köksön ligger en 200 g Marabou. Chokladen är jag inte så rädd för, den är oöppnad och ätit godis har jag inte gjort på drygt 3 mån så det vill jag inte förstöra MEN kexen! Oj oj, vad ska jag göra..? Sitter här och dricker kaffe medan barnen leker. Jag försöker förmå mig att bli sugen på något nyttigt till lunch. Jag surfar omkring på recept.nu för att hitta inspiration men tyvärr så hamnar jag alltid på godsakerna och fantiserar… *suck*

Jag tror att jag måste hitta några bloggar som handlar om viktminskning, så att jag kan inspireras av dom. Jag måste kämpa vidare så jag blir av med övervikten och kan börja leva “normalt” med lagom med mums =)

Nähä, dags att dra vidare… om inte annat så får jag väl gå ut och gå… och sedan handla något nyttigt, brukar vara lättare när man rört lite på sig =)

Ha en bra dag! Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Min hudvårdsrutin

Table of Contents Hide Känslig hudRengöringDetta använder jag: AnsiktspeelingDenna använder jag: AnsiktskrämDetta använder jag:ÖgonkrämDenna använder jag Jag har…