id=Isac har fått två tänder, så nu är tand 5 och 6 också här! Han kan sitta själv men han vill hellre stå. Han har inte heller fattat att när han sitter ned och spänner hela kroppen, så välter man. Han gör ju bara som han gör i gåstolen, dvs står upp!

Isac sover mycket bättre nu. Han ammas bara på morgonen. Han äter mycket bättre än vad Inez gjorde. Han äter 2 burkar mat, 2 portioner gröt och ibland ett mellanmål. Han kan äta makaroner själv. Han gillar smörgåsrån och han biter i kexet och tuggar så fint.

Han går omkring i gåstolen och når ganska många saker. Vi har fått flytta undan blommor i fönstret för han rev bara ned orkidéerna. Han hänger i gardinerna och så fort man öppnar en låda så är han där och försöker få tag i något. Han gillar dock inte att ligga på golvet, då han inte kan krypa utan kommer bara bakåt (och runt).

 border=Inez har börjat balta med vatten. Hon tycker det är superkul att häll vatten från en flaska till en annan särskilt när hon badar. Hon har väl inte fått stå vid diskhon och balta så det är väl därför. Jag kan även lura henne lite, när vi tvättar håret. Hon gillar INTE att tvätta håret! Så när jag blöter håret börja hon gråta, om jag då häller vatten på hennes händer så glömmer hon att hon ska vara ledsen. Så jag kan tvätta håret i lugn och ro. Sedan blir det samma sak när håret ska sköljas. Hon är nog inte rädd för vattnet för hon häller även på sig själv. Inte så mycket men det kommer nog, sist så hällde hon lite på munnen och sedan skrattade hon.

Inez försöker också att prata. Hon pratar sitt hittepåspråk och ibland förstår man henne. Hon förstår däremot mycket mer än vad vi tror. Man kan prata med henne och oftast så svarar hon rätt på ja- eller nej-frågorna. Hon pratar nog snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bakslag

Idag är det en grå dag. Jag sitter vid köksbordet och tittar på när barnen leker med varandra,…