Igår tittade vi på Pandorum. Det skulle vara en actionfilm och om man gillade Alien-filmerna så skulle man gilla denna film.

Jag gillade aldrig Alien-filmerna så jag ville egentligen inte se filmen men jag var snäll mot Ulf som ville. Jag satt ihopkrypen med en filt och ville inte titta men tvingade mig själv. Början av filmen var lite otäck och spännande men efter en stund så tittade jag utan problem och magontet hade försvunnit.

Filmen var lite annorlunda och jag hängde inte riktigt med när förklaringen kom. Kanske berodde det på att Inez grät och jag sprang upp och ned för trappan.

Handling: Filmen handlar om två astronauter som vaknar på en rymdfärja. Allt är mörkt och det enda som hörs är gnissel. De minns ingenting – vilka är de och vad är deras uppdrag? Den ena astronauten tar sig ut genom en trång passage och märker att de inte är ensamma ombord på rymdfärjan. Rymdfärjan döljer många hemligheter….

Jag ger den betyget 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *