… för då är det vägningsdax! Jag smygväger mig varje morgon (och flera gånger om dagen) och resultatet är så bra =)

Jag hoppas och vill att helgen ska vara bra. Att det inte ska vara svårt att motstå socker och andra onyttigheter. Ulf ska gå ut med killarna så jag blir ensam på lördagkväll, då brukar Inez och jag mumsa på ostkaka. Men jag tror att jag ska bryta en vana… hmmm, undrar vad ostkaka har för GB-belastning? Frödingsostkaka har en GB-belastning på 12/port, dvs 150 g. Jag äter ju en hel så det blir 52! Så nej, det blir det INTE!

Förslagsvis så hälsar jag på pappa och bonusmamman på lördagkväll. Då kan man ju inte sitta där och mumsa, de vet ju att jag går på “diet“. Dessutom slipper jag vara själv =)

Nu är det dax att fixa frukost: Keso och kokt ägg, tror jag ska lyxa till det med lite kaviar. Sen blir det promenad och handla lite till middagen som är köttfärsbiffar. Jag har inte bestämt mig om jag ska göra Afrikanska eller vanliga. Det lutar nog mot Afrikanska, jag har varit sugen att testa detta receptet ett par dagar.

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Viktsnack

Idag på nyhetsmorgon pratade de om rädslor. Min stora rädsla är att lyckas gå ned i vikt. Låter…

Sköldkörteln

När jag var gravid med Inez fick jag diagnosen hypotyreos, dvs underfunktion i sköldkörteln. Jag har sedan dess…