… är avklarad. Det blåste ut men solen skiner så blev jag blev riktigt varm. Inez somnade nästan innan vi hade lämnat gården, hon var skitslut. Det är jobbigt att vakna tidigt på morgonen. Hon vaknade halv sju idag.

Medan jag gick så ringde jag mamma. Jag får alltid en känsla av att jag stör henne när jag ringer, likadant var det idag så det blev bara en snabbis. Vi bestämde att vi skulle träffas i nästa vecka.

Efter promenaden handlade jag lite tillbehör till kvällens Afrikanska köttfärsbiffar. Jag ska göra en ostgratinerad vitkålsgratäng som tillbehör. Ulf efterfrågade ugnsrostade grönsaker men det är för mycket kolhydrater i morötter, palsternacka och sötpotatis. Det är något jag får unna mig i helgen isf =)

Nu ska jag inspirationsblogga en stund innan Isac får mellanmål… Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vi spelar spel

Inez och jag spelar Smurfspelet. Hon har “tjatat” hela förmiddagen och nu har vi äntligen spelat. Nu leker…

Morgans Mission

Jag sitter här i ett sjukrum på Ryhov. Min brukare har fått urinvägsinfektion och får antibiotika intravenöst. På…